QUESA

FENT GRUPETA

28/04/19
La crònica de hui no és sols per contar el que ha ocorregut en l’eixida, sinó per agraïr a tots els que han fet posible que fóra una eixida especial. Com cal. Fent Grupeta i recuperant l’esperit d’Apoc a poc.
Hem eixit i hem tornat tots junts, com deu de ser. El ritme marcat per Juanma i Ximo i també per Alvaro ha fet possible que tots anarem a bloc.
Al pujar Sumacàrcer, com sol passar, JE i jo ens hem quedat enrere però quan els demés han arribat dalt, uns han tornat per nosaltres mentre els altres s’han esperat. Bons companys, sol·lidaris com cal. I així ha sigut tot el camí fins a Quesa.
Tots junts, ni A ni B, una sola grupeta.
Hem gaudit del bon temps que ha fet, però sobre tot, de la millor companyia que es pot esperar d’una colla de jovens que han deprés que la velocitat mitjana i els quilòmetres són importants, però ho és més encara crear un vincle d’amistat que perdurarà per sempre i no d’enemistad.
Dit açò sols puc afegir que “Chapeau” per a tots ells, inclòs per a Talens que ha vingut al nostre encontre i ens ha regalat alguna que altra espenteta. Gràcies a tots!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.