BARXETA

Història d’una promesa

17 de Març 2019
L’eixida d’ahuí no ha tingut massa rellevància, però quedarà per a sempre com testimoni escrit d’una seriosa promesa ocorreguda durant l’esmorzar.
Hem eixit uns quants cap a Barxeta directes per Manuel, la ruta marcava per Favara-Simat però com demà alguns desficiosos anem a fer una altra vegada la Volta a Macastre, hem decidit acurtar-la per allò d’estirar cames i no castigar-nos massa.

La sorpresa és que tots ens han seguit sense dir ni mu, no pareixia que tingueren massa ganes de rodar. Alguns han dit que ni havien fet gana d’esmorzar. Però tots han parat en Barxeta a repostar. Esmorzar i cremaet inclòs per si fóra poc jjjj….
Bé, hi ha que dir que som complidors i això q alguns estan a dieta, uns per la QH i altres per pujar el Zoncolan sense que els pese el cul. En fí esta estona ens fa gaudir com cal de la bona companyía q tenim en la grupeta.
I entre 🍺i🍺 Campos i Brines han acordat que si pugen el Zoncolan sense cap problema es tatuaran el nom de ZONCOLAN en un lloc del cos que encara està per decidir. Enguany va d’apostes tot, ai..mare…. com quedarem……
Apostem on s’el tatuen? Jo ja tinc el lloc pensat jjjjj…… però no ho vaig a dir, de moment.
Ja no val a tornar-se’n enrere, paraula d’homes.
Bé, la tornada, com sempre, anant Alvaro i Riki ja es podeu imaginar com ha sigut.
Demà més i millor i el dimarts qui puga i vulga també hi haurà eixida.
Bones falles i cuidadin en menjar molts bunyols.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.