VOLTA A MACASTRE

Eixida especial: Volta a Macastre

12 de Març 2019

Hui, uns quans afortunats de la grupeta, hem fet una eixida especial. Hem anat a aplanar el camí per a que els pròxims díes la resta de companys ho tinguen més fàcil
Hem eixit a les 7:23 del Marfil cap a Guadassuar per arreplegar Brines. Ja duia un ratet nerviós esperant-nos, però hi ha coses més importants: no podíem moure sense fer-nos les fotos de l’eixida, això és precís i més anant jo jjjj…
Campos m’ha dit que només tinc quatre parades per a fer fotos incluida l’eixida. Menys mal que no li he fet ni cas (COM SEMPRE), ja em coneix i desisteix totalment de les advertències.

Hem arreplegat Brines i hem fet camí cap a Dos Aigües. Chamorro ha decidit fer de jefe d’equip i no ho ha fet gens malament. Hem rodat a bon ritme, hem comptat algún acudit que altre, quatre rises i això sí, Raquel i jo hem renegat prou fins aplegar dalt del port de Dos Aigues.

Brines no ens ha deixat fer ninguna foto fins q no hem arribat dalt. ‘Mecaxis la mar’ li ha dit Raquel, que volía fer-se un book especial de falles jjjjj….. Bè, esperarem un poc més.

En arribar a Dos Aigues, un poblet molt guapet tinc que dir, Juan Bresó i Brines han tornat cap a casa perquè teníen coses q fer i nosaltres hem parat a fer-mos un tallaet. Tenim que repostar ha dit Campos. Jo q duia de tot…. he repartit gominoles perquè tenía que tirar lastre o la dixosa Reina em pesará….
Ale…. ja em parat prou i ara toca agafar be els maxos que ens espera un altre portet fins arribar a Macastre.
No sé perquè li han ficat de nom el port de la Reina, Campos diu q millor li haguera quedat el port de Loles, serà per l’engorrós que és, dic jo.…. i Raquel continuament renegant del portet. Jo ja ni mú, per a que, si l’he de pujar igual. En fí que hem arribat a Macastre pletòrics i amb ganes de més.
Hem esmorzat de categoría i ens han fet uns cremaets que, segons ens ha dit la dona, són els millors de la comarca (i tant!, no contava cap mentida).
Ben descansats i amb el cos plé, eixim cap a casa sense pressa ninguna.
El vent comença a molestar un poc i hem d’anar amb compte en les baixades però per lo demés, hem rodat a bon ritme sense parar ni a fer-nos ninguna foto més. Ja he esgotat la ració de hui.
Hem gaudit moltíssim de l’eixida però molt més de la companyia.
El dissabte tornem un altra volta cap ací i el dilluns de falles també. Ausades que quedaré ben saciada de Dos Aigues….

No falteu ningú.
RELIVE

One comment

  • Molt be explicat!
    Gaudirem de bó, pegarem 4 rises, i passarem el matí.
    Moltes gràcies, als homens q ens acompanyaven, tant per aguantar les nostres queixes, com per instruir-mos en rutes de tant desnivell. Mos heu fet el camí més asequible!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.