MONTSERRAT

Dia d’estiu

Eixim a les 8 del Marfil cap a Montserrat. Hui farà bon día; es nota en la quantitat de roba d’estiu i manguitos, encara que hi ha gent q no té gens de llacor i diu q fins el 40 de Maig no es ficarà de curt. Que es visquen com vullguen, jo ja de curt, més xula que un keki encara que alguns m’han dit “cames gelades”.
En fí hi ha x a tots els gustos. Jo a la meua encara q no em calfe.
Hem rodat a bon ritme fins aplegar a l’Almaguer. Tres inconscients han passat davant i s’han ficat a arrear sense cap mirament. Dos calbots li hauré de pegar a un d’ells, per la part q em correspon.

Menys mal q el sentit comú i el grau de sapiència i trellat q dóna l’edat d’alguns ha posat un poc de cordura a la grupeta. Purito ha aprofitat per fer una escapada preparant així la del Estelvio a la que s’han afegits alguns ninots (com diu Menoret). Segons conten uns o d’altres el desenllaç final canvia molt . De què li ha servit si després ha tornat enrrere. Vull pensar q ho fan x donar tema a la crònica de Salsa Rosa. Espere q siga x això mare de Deu.
Hem seguit cap a Monserrat a molt bon ritme i tots junts sense cap grup despenjat. Uns hem parat a esmorzar i altres han desaparegut, suposem q han tornat cap a casa.
Bon esmorzar, ahí no fallem mai. Bons entrepans i el cremat tb de 10. I lo millor la rapidesa en servir. No com ahir….
Ara ja amb el cos ple hem eixit cap a casa a una marxeta aceptable. Hem tornat x on hem vingut i en arribar al poble alguns, en vista de lo prompte q era, hem anat a fer uns quants kms més. El dia tan meravellós q feia ha propiciat gaudir una estona més abans de fer-mos unes 🍻.
Mentres recuperavem hem estat planetjant l’eixida especial de falles.
Per hui ja tenim prou. Entreneu els q pugueu fer-ho i els q no tampoc passa res. Ens tornem a veure el dissabte, no falteu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.