BENISODA

GRUP B a Benissoda; GRUP A a Montaverner

9 de Febrer 2019
Al marfil com sempre. Hui sembla farà bon oratge, de moment no bufa gens el vent. Bona temperatura.
Eixim una bona colla tots junts, de moment. Però en eixir del poble els de Sal pa l’ou 🥚 han començat a passar-mos i això ha fet q alguns dels nostres s’hagen picat i pegat l’arreò per no perdre’ls roda: -agafa la llebra si pots🐇 (algú m’ha dit) fica el plat gran o et quedarás. I així ho he fet.
Mare…. si seguim este ritme tota la volta crec q m’en torne a fer sèries a St. Blas. Que prompte es pica la gent!
Menys mal q els q anaven davant han gastat el sentit comú i han baixat el ritme. Tots junts altra volta i a bon ritme fins a Serragrosa. Això és grupeta. Ahí ha sigut quan els del grup B, sabent q nosaltres no anavem a Benissoda, s’han despenjat del grup de cua (l’A).
Nosaltres, soles 6, hem pujat trankilets, sense acalorar-se, que ja som majors. Però quasi arribant dalt ha passat un xic, templat ell, com si estiguerem parats. Això ha fet q Brines i tb Campos els tocara la moral i han arreat d’arrere d’ell. A l’arribar a la pedrera Campos amb molt de trellat li ha dit a Brines q el deixara anar; pa què demostrar res…. això ja ho deixem x a l’estiu!!! O serà q no podíen seguir el seu ritme?
Be, hem aplegat a Montaverner i mentre buidaven la taula hem tingut barra lliure i Brines ha fet de barman.
Bon esmorzar, de 10, xò ha fallat el cremaet q no ha pogut ser. A la pròxima serà.
Ja en el cos ple hem eixit cap a casa a un ritme infernal. Manolo està q se n’ix. Fer base li ha servit de molt. Hens ha dut tot el camí a 35. No mireu el meu STRAVA, per favor q no funciona be!!! 🤣. I lo millor de tot, la 🍺 x a recuperar. Quin día més bo hem tingut, quin solet, gens d’aire i jo que duia massa roba he suat com en la vida. Demà roba d’entretemps.

Mig grup Zoncolàn fent base

Bueno, demà mes i millor i x als q no poden vindre pues fins dissabte.
No falteu
PD: x als del grup B, si algú vol escriure la crònica pot fer-ho i despres la publiquem junt en la nostra

One comment

  • Picarmos? anavem a roda tranquilament. El resto de l’eixida igual, a roda de Talens i Ahuir. Me pareix q no els anava be el canvi perque el plat gran no el llevaren en tota la eixida

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.