PLA DE CORRALS

St. Blai Gloriós, passa’m el Ventolín i emportat la tos!!!

3-2-19

Com sempre a les 8 al marfil.

Pareix q, de moment, no fa massa d’aire. Paneta diu q ha parat només aplegar jo, serà de veres!!!  Ja veurem quan eixim a la carretera.

En fi, hui ja no hi ha excuses x a no eixir axí que ens aguantarem en faça o no.

Encara som bona colla, sembla q els q han fallat hui han anat a beneir el rollo a misa de 10. St. Blai els cuidarà la gola, segur. Nosaltres tirarem de carajillo q tb fà miracles jjjj...
Bé, dit açò, hem eixit molt trankilets cap a Pla de Corrals. El ritme l’ha marcat Vicent (Comander), quan de coneiximent té, tot el camí de tertúlia, que si el vi estava bo, que si era Italià…… que si m’he comprat un equipatje nou etc… i tot açò rodant x una ruta nova fins arribar al contraport de Barx. Hem pujat i tornat a baixar. Això quin ‘caxondeo’ és? Ara cap enrere? Bé, si està marcada la ruta així pues tornem cap avall…..

Hem parat a esmorzar i en el moment q he tret el Ventolín (a mi ni St. Blai em lleva la tos) dues persones, q no vaig a dir noms, me l’han demanat x fer una prova. Un d’ells m’ha dit q este estiu li’l passe x veure si en un xute li pot guanyar a…… en una porfía, xò q no liu diga a ningú. Ja sabeu, vosaltres ni mú….
Hem esmorzat i amb el cos ple i calent ja hem surtit cara a casa x Manuel, camp a través. Ho hem fet així x evitar cap control de la Benemérita. Encara q hui no ve ni Talens ni Xarli. Hi ha que dir q Talens dona molt de joc en les eixides i sempre dona tema x contar. Perquè será? Les eixides no son les mateixes si no vens tu jjjjjj……
Tots enfilaets cap a casa, ja bufa l’aire, redeu no hi ha ni ún día q no bufe…. ja sería hora q parara del tot….
En la carretera de Xàtiva hem posat al forner davant, que és el q més casalletes es fà, q ens pare l’aire i, x si de càs hi ha un control, q el paren a ell, q de segur els tindrà entretinguts un bon rato.
Bè, poc més q contar. Bona eixida, millor companys, i ninguna incidència, no es pot demanar més. Al dissabte q vé més i millor.
PD: que quede clar q en reserve tots els drets d’escriure el q crega convenient i si algú-una es sent ofés no és la meua intenciò fer-ho. No s’admiteixen reclamacions xò si alguna 🍺i ho parlem trankilament. (Feu clic ací per llegir la lletra menuda del contracte)
No falleu 0 no podrem fer la crónica com cal. 

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.