BARXETA

Barxeta, ‘Carretera… i Manta’ i 0.06 (ampliant relacions amb la Benemèrita)

26-01-19

Els de protecció civil li han portat una manta

A les 8 al marfil. A Barxeta (que no a Oliva). Sembla que hui no fa massa fred. Ja veurem si hem encertat en la roba.

Com que hi ha arròs amb fesols i naps al Casupet es decideix acurtar per Barxeta x tornar prompte.

Rodem a bon ritme, trankilets. Pujant Barx, Talens ha pillat un pardillo que presumia de plat gran i ha anat jugant amb ell fins que ha anat al sac. Este xic no té perdó. Feia una temperatura agradable. La baixada per la Puigmola en direcció Pla de Corrals ens ha deixat sense calories a la majoria.

Hem arribat a Barxeta, geladets de fred llevat de Talens, molt xulo ell, que s’ha atrevit a eixir en roba d’estiu, pirates i manguitos i ha acabat CONGELATSi no agafa un refredad serà més q miracle. Tant tremolava q el café amb llet q tenia en les mans ballava més q una trompa.

Pobret! Després es queixa de Vicent!

Rafa li ha demanat una manta a l’ama del bar x abrigar-lo un poc i q entrara en calor. Pareixía una uela; què poc glamour té…. Al menys ha pogut entrar en calor, a l’altra no es farà tant el valent i s’abrigarà més. Menys mal q Xarli no li ha fet cas i s’ha abrigat com cal si no es queda més gelat q un pardalet.

Cal dir q la resta no hem entrat en calor en ningún moment. Ni amb el cos plé.

Una volta esmorzats, hem eixit cap a casa a bon ritme. A l’arribar a la rodona de la Pobla Llarga hi havía un control de la Guardia Civil. Què fem? Passem? Fent-nos els suecs, com xiquets en l’escola q esperen q el mestre no es fixe en ells, hem tirat cap avant. Però la Benemèrita és molt llesta i pel rabet de l’ull ja havia fitxat a un parell de sospitosos entre nosaltres! — USTED, SUBA A LA MEDIANA!! USTED TAMBIÉN!. Sembla que Talens i Xarli no han passat la criba. Per què serà? ens preguntàvem.

Els demés hem baixat el cap i, els del carajillo li resaven a la Sra. Pepa (colla de beatos interessats) …. Ai mareeee…... 😓 la cara de Xarli….. digna de retratar xò qui era el valent q li la feia ?….

Cal dir que la cosa ha acbat bé: 0.06 i 0.02 respectivament. Per celebrar-ho se n’han anat al bar a fer-se’n unes birres. Què burros!! Talens els ha preguntat si a l’estiu estarien prop de Carrícola….

Menys mal q fa fred i no tiren de 🍺 xq si arriba ser un dia d’estiu i tornant d’Otos ens ‘engironen’ a tots.
Bé, una eixida molt entretessa, bona colla, bon oratge i bon esmorzar.
Demà més i millor, a Enguera.
No falteu i als q no poden vindre, fins dissabte.

Carregant les bateries al solet

Salut! Se nota que la Benèmerita ja no te pilla.

4 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.