QUESA

FENT GRUPETA

28/04/19
La crònica de hui no és sols per contar el que ha ocorregut en l’eixida, sinó per agraïr a tots els que han fet posible que fóra una eixida especial. Com cal. Fent Grupeta i recuperant l’esperit d’Apoc a poc.
Hem eixit i hem tornat tots junts, com deu de ser. El ritme marcat per Juanma i Ximo i també per Alvaro ha fet possible que tots anarem a bloc.
Al pujar Sumacàrcer, com sol passar, JE i jo ens hem quedat enrere però quan els demés han arribat dalt, uns han tornat per nosaltres mentre els altres s’han esperat. Bons companys, sol·lidaris com cal. I així ha sigut tot el camí fins a Quesa.
Tots junts, ni A ni B, una sola grupeta.
Hem gaudit del bon temps que ha fet, però sobre tot, de la millor companyia que es pot esperar d’una colla de jovens que han deprés que la velocitat mitjana i els quilòmetres són importants, però ho és més encara crear un vincle d’amistat que perdurarà per sempre i no d’enemistad.
Dit açò sols puc afegir que “Chapeau” per a tots ells, inclòs per a Talens que ha vingut al nostre encontre i ens ha regalat alguna que altra espenteta. Gràcies a tots!!!!

BARXETA

Història d’una promesa

17 de Març 2019
L’eixida d’ahuí no ha tingut massa rellevància, però quedarà per a sempre com testimoni escrit d’una seriosa promesa ocorreguda durant l’esmorzar.
Hem eixit uns quants cap a Barxeta directes per Manuel, la ruta marcava per Favara-Simat però com demà alguns desficiosos anem a fer una altra vegada la Volta a Macastre, hem decidit acurtar-la per allò d’estirar cames i no castigar-nos massa.

Read more

VOLTA A MACASTRE

Eixida especial: Volta a Macastre

12 de Març 2019

Hui, uns quans afortunats de la grupeta, hem fet una eixida especial. Hem anat a aplanar el camí per a que els pròxims díes la resta de companys ho tinguen més fàcil
Hem eixit a les 7:23 del Marfil cap a Guadassuar per arreplegar Brines. Ja duia un ratet nerviós esperant-nos, però hi ha coses més importants: no podíem moure sense fer-nos les fotos de l’eixida, això és precís i més anant jo jjjj…
Campos m’ha dit que només tinc quatre parades per a fer fotos incluida l’eixida. Menys mal que no li he fet ni cas (COM SEMPRE), ja em coneix i desisteix totalment de les advertències.

Read more

FORNA

Una punxada inoportuna

9 de març
A les 8 al Marfil. Hui fa frescoreta de la bona. Alguns anem massa abrigats per por a passar fred i segur que després suarem de valents. Uns més que altres i sobre tot Campos, q llevat el diari del pit, duia l’equipació d’hivern al complet fins i tot els calcetins de llana jjj….
Ah… i Manolo s’ha oblidat d’agafar el bidó de l’aigua  (com va de sobrat! ni hidratar-se necessita). O serà per no dur tant de pes i pujar millor? Menys mal que sempre hi ha alguna persona generós-a. Jo li he oferit el meu, i Talens li ha donat el seu (evidentament no contenia cervesa) Però tractant-se del Ferreter tota bona acció és poca.

Read more

MONTSERRAT

Dia d’estiu

Eixim a les 8 del Marfil cap a Montserrat. Hui farà bon día; es nota en la quantitat de roba d’estiu i manguitos, encara que hi ha gent q no té gens de llacor i diu q fins el 40 de Maig no es ficarà de curt. Que es visquen com vullguen, jo ja de curt, més xula que un keki encara que alguns m’han dit “cames gelades”.
En fí hi ha x a tots els gustos. Jo a la meua encara q no em calfe.
Hem rodat a bon ritme fins aplegar a l’Almaguer. Tres inconscients han passat davant i s’han ficat a arrear sense cap mirament. Dos calbots li hauré de pegar a un d’ells, per la part q em correspon.

Read more

ALBORAIG

A Alboraig jugant a “ratón que te pilla el gato

Dissabte, 2 de Març
A les 8 al Marfil. Com de costum som una colla nombrosa. Tots a Alboraig xò uns faran l’eixida sencera (equip B) i altres (equip A) directes al bar x a q no ens pillen taula.
Hem eixit prou tranquilets, els de Sal pa l’ou no han tirat x la mateixa ruta. Menys mal pues hem pogut calfar cames com cal.
S’ha rodat a bon ritme fins arribar a la Talaia, on ens hem despenjat del grup B. Cap problema doncs ja sabíem q passaría i hem agafat un ritme de Domingueros. De camí hem passat la Grupeta del Marfil, cosa q no els ha fet gens de gràcia i menys al seu Comander. No han pogut seguir-nos. En Turís els hem deixat x a q esmorzaren tranquilets.

Read more

CULLERA

La del Pato o córre que no pilles!!

A les 8 com sempre. Està núvol. Hui sembla que no veurem massa el sol. Ahir un dia calurós i assolejat i hui gris i humit. En fi el temps és així de capritxós. Eixim tots cap al mateix lloc, en principi, a Cullera, i semblava q anavem a estirar cames. Però no ha sigut així. Hem rodat bé, a bon ritme, fins que hem arribat al Saler. Hui no hi havia excusa, els de Sal pa’ l’ou no mos passaríen. Peò no ha fet falta xq ací si no és x uns, és x altres, el cas és q de sobte han passat uns q han fet traure la fúria d’Alfredo i el Piragua i s’ha embrutat l’assumpte. Ale, tíra-li Matalí o et quedaràs. En lo be que anavem rodant xe.…. En esta grupeta no saps mai si vas a eixir a estirar cames o a fer fons o base. Ara q apanyeu-se, q Alvaro i Ricardo ja han acabat de fer base i serà ella.

Read more

VILLALONGA O VILALLONGA?

Per la travessa o com despistar l’equip B

Com de costum a les 8 al marfil. Hui farà calor, deien alguns. Ja veurem si l’hem encertat en la roba. Al pujar la Drova suarem, han dit. Bè, doncs aguantarem el que faça falta. Hem eixit una bona colla, els q fan base i els que no. Tots junts cap a Villalonga. Com va sent costum, han passat els de Sal pa’ l’ou i mira q els agrada alçar-mos la cameta i això fa que piquen alguns i tornem a eixir escopetats. Plat gran i “ja no em pilles”. Vaig a ficar-me seriosa i parlar amb ells. A partir d’ara hauran d’eixir 10′ abans o 10′ després x poder fer nosaltres una eixida com cal, calfant les cames “a poc a poc”.

Dit açò, cal dir que, al poc, els de davant han baixat el ritme x a q tots puguerem rodar junts. En pujar Beniganin ens hem despenjat el grup A del B. Ja ho sabíem xò hem fet cas de les instruccions del CAP d’equip, MANOLO:

Read more

BICORP – QUESA

(A) Quesa, (B) Bicorp

Donant exemple: en fila de dos i pendents de la circulació

A les 8 al marfil. Eixim tots junts, A+B xò no al mateix lloc. Uns a Quesa i els més valents, a Bicorp. Hem rodat a bon ritme junts fins a Sellent. Al pujar ens hem despenjat, com va sent costum, del grup capdavanter, el B.
Hi ha que dir que Manolo hui, en un principi, ha optat x anar-s’en en el B. Va sobrat el tío!!!
Nosaltres, que no anem tan sobrats, (bueno, excepte Brines)  hem decidit anar a Quesa i esmorzar allí.

MONTSERRAT

Dos millor que ú i com guanyar a Talens i no morir en l’intent

10 de febrer 2019

Diumenge i ventós. A les 8, com sempre, al Marfil. Hui tots al mateix equip. Hem eixit bona colla, com de costum, i tots cara Montserrrat.
Que manera de bufar l’aire, no sé si feia més força amb les cames o amb les mans x agafar-me fort al manillar i no eixir volant. En fí, hi ha q eixir siga com siga.
Hem parat a esmorzar en Montserrat, en dues taules, erem molts els q volíem esmorzar. Vicente, l ‘Abaejo’ , fent resò al seu mal nom, desprès de fotres el seu bocata, s’en ha demanat un altre
d'”abaejo” xq li ha pres cels del entrepà de Brines. I han caigut els dos. Diu q a partir de hui comença el règim, no m’ho crec. Vol llevar-se uns quans kilets x fer la QH, o no era ell? Ja no sé, xq ací tots volen perdre pes x a este estiu. Tindré q fer dieta jo tb o no agafaré ni la pols de la roda de Manolo.

Read more

1 2 3